Boris & Co.

Animado telt naast zijn vaste groep animatoren ook nog een aantal vaste personages die het ganse jaar door of tijdens verschillende periodes van het jaar ons team versterken. Dankzij hen valt er bij Animado zoveel meer te beleven. Op deze pagina stellen wij ze even aan U voor !

BORIS !Boris

Boris is de leukste krokodil van heel het land. Boris is niet alleen een schitterende acteur maar staat ook bekend als de ideale mascotte voor het verwelkomen van kids op uw event of voor het promoten van uw product of campagne! Wij werken samen met en voor U verschillende concepten uit waarbij Boris niet meer weg te denken is uit de wereld van de kids !

 

 

 

CLOWN OKIDO

Clown OkidoHeel wat van onze voorstellingen worden in goede banen geleid door Clown Okido, dirigent van het Grote Clownsorkest. Okido is afkomstig uit Pérols, een stadje in de buurt van Montpellier in Frankrijk. Hij is niet altijd even snugger maar heeft het beste met iedereen voor. Okido praat graag uw voorstelling aan elkaar of zorgt voor de begeleiding van uw kids tijdens één van onze spelactiviteiten. Clown Okido is een entertainer voor groot en klein en staat bekend als een uitstekende DJ voor uw kidsparty of minidisco.

 

 

 

 

 

 

SINTERKLAAS & DE ZWARTE PIETEN

Elk jaar opnieuw krijgt onze ploeg versterking van de Goed Heilig Man. Samen met Boekenpiet, Feestpiet, Danspiet, Pakjespiet … komt Hij tijdens de maanden november en december mee feest vieren met Animado. Hij doet dit telkens ter ere van zijn verjaardag en brengt dus altijd wel wat lekkers mee voor alle zoete kids. Als jij Sinterklaas en zijn Pieten graag eens op bezoek wil of één van de vele Sinterklaasshows wil zien, neem dan snel contact met ons op want de Sint heeft een erg drukke agenda en die staat elk jaar opnieuw vliegensvlug vol!

 

 

 

 

DE KERSTMAN & ZIJN ELFJES

Na elke Sinterklaasperiode, volgt een voorbereiding op dat andere leuke feest ‘Kerstmis’. Het Animado-team kijkt hier elk jaar weer naar uit en dan kan hét gezicht van dit feest natuurlijk niet ontbreken. De Kerstman komt samen met zijn elfjes ons team versterken tijdens een Kerstshow, Meet & Greet of als special guest bij een kinderdisco of een workshop. Wil jij de Kerstman ook graag eens ontmoeten? Neem dan snel contact met ons op!