Wie zijn wij?

Wat is Animado? Wie is wie? Ontdek op deze pagina meer over het team achter Animado!, onze doelstelling en de samenstelling van onze Raad van Bestuur.

 

 

Over ons...

Animado! vzw viert in 2021 intussen al zijn 13de verjaardag. Elk jaar opnieuw verzorgen wij animatie op allerlei evenementen en ook de komende jaren zullen we steeds uw trouwe partner blijven. Op onze site willen wij u een overzicht geven van onze meest gevraagde en nieuwste animatie. Uiteraard zal er nog veel in het landschap verschuiven en misschien wenst u wel iets helemaal anders dan de aangeboden activiteiten! Daarom zullen wij, zoals steeds, graag met u meedenken en we werken nog altijd met heel veel passie en plezier een aangepast programma voor u uit.

Ondanks ons jeugdig team, mogen we al spreken van 13 jaar ervaring. En daar zijn we zelf bijzonder trots op! De kracht van onze entertainend team blijft ons jeugdig enthousiasme, onze niet-commerciële insteek en dit gecombineerd met een flinke portie fun! Met vallen en vooral heel veel opstaan is Animado! sinds zijn ontstaan in 2008 gegroeid tot een veelgevraagde partner voor tal van activiteiten. Elke dag nog werken wij aan vernieuwende frisse ideeën, splinternieuwe voorstellingen en kei-vet-coole workshops. Daarnaast vergeet Animado! ook de mama’s & papa’s niet want wij zijn steeds bereid om uw kinderevenement te ondersteunen of zelfs voor u te organiseren. Dankzij de samenwerking met verschillende partners bieden we in elke uithoek van Vlaanderen ontspanning en entertainment.

Kortom, Animado! is en blijft de perfecte cocktail voor een fantastische belevenis want uw droom is meer dan ooit tevoren ons doel!

Ons team...

KENZIE

Kenzie is geboren op 8 december 1993 in Oostende en woont sindsdien in Bredene. Al van jongs af aan is hij zot van het podium en is (kinder)theater en jeugdwerk een ware passie. Met Animado! wil hij kinderentertainment brengen voor alle mogelijke niveau’s, op maat gemaakt voor uw project/evenement. Dit alles aangevuld met een fantastisch team en een grote portie fun is zijn drijfveer om aan Vlaanderen te laten zien wat ‘de jeugd van tegenwoordig’ waard is.

 

 

KEVIN
Theater, dans, workshops & social media

STEVEN
Techniek, Workshops

KATE
Dans, Workshops

SANDRA
Workshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Animado zou Animado niet zijn, zonder de onvoorwaardelijke steun van onze animatoren. Deze fantastische groep zorgt ervoor dat alle taken tijdens de evenementen goed worden uitgevoerd. Is animator zijn iets voor jou? Wil je graag op een podium staan, kinderen begeleiden tijdens een workshop of technische/logistieke ondersteuning bieden? Of zie je het allemaal wel zitten? Neem dan nu contact met ons op, laat ons weten wie je bent en waar je goed in bent en misschien versterk jij binnenkort ons team wel!

Achter de schermen

MYRIAM

Myriam is zonder enige twijfel één van de belangrijkste schakels achter het succes van Animado! Alle decordoeken en kostuums passeren langs haar naald en draad, waarvoor onze dank!

 

 

JANA

Jana staat sinds 2020 in voor de grafische ontwerpen van Animado. Binnenkort pakken wij uit met een nieuwe huisstijl en daar legt Jana momenteel de hand aan. Wij kijken er alvast naar uit!

 

 

Raad van Bestuur

Animado vzw staat onder leiding van onze raad van bestuur:

NOËL
secretaris

SANDRA
penningmeester

KENZIE
voorzitter