Sinterklaastheater

TERUG NAAR HET OVERZICHT

SCHATJE VAN DE SINT

Zwarte Piet krijgt bezoek van Kapitein Mankepoot, die brengt groot nieuws mee. Hij heeft een schatkist gevonden tijdens één van zijn tripjes op zee. Samen denken ze meteen dat ze rijk zijn. Tot plots blijkt dat de schatkist eigendom van Sinterklaas is en de Sint niet wil dat iemand de kist open zou maken. Kapitein Mankepoot en Piet kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en kijken toch in de kist. Deze zit vol met allerlei liefdesbrieven en zelfs Sinterklaas blijkt verliefd te zijn…

Speelduur:  1 x 70 min.

Prijs:  € 400 (incl. 0% BTW) 

Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.

 

HET GROTE SINTERKLAASFEEST

Sinterklaas wordt ontvangen volledig volgens uw wens. Een show met Boekenpiet, Clown Okido of zelfs Sinterklaas zelf in de hoofdrol? Niets is ons te gek. We vieren feest, lachen met de dolle fratsen van de pieten en zetten samen de tent op z’n kop in ons prachtig Sinterklaasdecor.

Speelduur:  2 x 35 min of 1 x 70 min.

Prijs:  € 400 (incl. 0% BTW) –> De speelduur en concrete invulling van deze voorstelling wordt afgestemd op de maat van uw evenement. Voor een correcte prijsinschatting, vraag naar een vrijblijvende offerte.

Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.

Al onze voorstellingen zijn inclusief PA en microfoonset. Indien u zelf de luidsprekers voorziet (= dubbele XLR-aansluiting ligt klaar voor ons) krijgt u een korting op de voorstelling (tenzij anders afgesproken). Voor alle voorstellingen moet voldaan worden aan de technische voorwaarden.

 

IMG_3182