Sinterklaas & Zwarte Piet

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Sinterklaasbezoek aan huis

Sinterklaas & BoekenpietPrijs: € 70

Sinterklaas komt samen met een Zwarte piet langs bij jou thuis. Ze maken een praatje met de kindjes en delen snoepgoed uit. Het bezoek aan huis duurt zo’n 20 tot 30 minuten.

 

 

 

Sinterklaasbezoek (bedrijf, feest, school…)

P1060400Prijs: Op aanvraag

Een bedrijfsbezoek, schoolbezoek of een bezoek aan een feest is ook mogelijk en is afhankelijk van de duur en wat er van de Sint en zijn pieten verlangt wordt.  In de mate van het mogelijke kunnen wij inspelen op uw verwachtingen, vraag naar een vrijblijvende offerte. Hoe gedetailleerd uw gegevens, hoe duidelijker onze prijs.

 

 

Zwarte Piet

Zwarte Piet soloPrijs: € 50 voor het eerste uur, daarna € 25/uur

Op zoek naar een Zwarte Piet (zonder Sint) om langs te komen in de klas of op jouw feestje? Boekenpiet trekt meteen jouw richting uit met het grote boek van Sinterklaas, Danspiet komt de gekste dansje uitvoeren, Fotopiet komt foto’s maken van alle kleine en minder kleine kindjes, als dat allemaal maar goed komt. De pieten komen ook graag uw team versterken in de gezelligste periode van het jaar.

 

 

Sinterklaas

SinterklaasPrijs: € 50 voor het eerste uur, daarna € 25/uur

Wil je enkel de goedheilige man himself? Ook dat is mogelijk? Laat ons snel iets weten zodat wij een gaatje kunnen vrijhouden in zijn agenda want de Sint heeft het ontzettend druk.

 

 

 

Op de foto met Sint & Piet

IMG_3182Prijs: €70 voor het eerste uur, daarna € 40/uur

Sinterklaas & Zwarte Piet komen langs met hun fotograaf en hun fotodecor om van alle kids leuke foto’s te maken.  Alle foto’s zijn daarna gratis digitaal beschikbaar. Ze delen ook met plezier uw geschenkje uit of begroeten uw gasten.