Expressieve workshops

Podiumtalenten

PodiumtalentenIn deze workshop gaan de kids aan de slag met verschillende coaches; een zangcoach, een dramacoach en een dans- & bewegingscoach. Ze gaan in kleine groepjes aan de slag met hun keuzedomein en werken toe naar een toonmoment waarop ze laten zien waar ze goed in zijn. Het eindresultaat valt te bekijken in een spetterende slotshow. De totale duur van deze workshop (slotshow inbegrepen) bedraagt 3 uur.
Om deze workshop wettelijk en veilig te laten verlopen, kunnen wij maar ±10 kids per begeleider toestaan. Extra begeleiders zijn ook bij ons beschikbaar. Indien u zelf extra begeleiders wilt voorzien, neem dan contact met ons op voor een aangepaste offerte.
Te voorzien door klant: tafels, stoelen, podium, toegang tot stromend water, minstens 3 verschillende ruimtes voor de verschillende workshops en elektriciteit
Prijzen (incl. 0% btw) :
Pakket Klein (1 – 40 kids):   € 250 (incl. 4 begeleiders)
Pakket Groot (40 – 80 kids):  € 410 (incl. 6 begeleiders)
Pakket XXL (80 – 120 kids): € 580 (incl. 10 begeleiders)
Extra begeleider:  € 50
Special OfferVERJAARDAGSACTIE!
Leg in ons feestjaar 2018 een workshop Podiumtalenten vast en ontvang gratis één uur kinderdisco als afsluiter na de slotshow!

 

 

 

Vrije Expressie

Vrije ExpressieIn deze workshop (min. 1 docent per 20 kids) worden kinderen klaargestoomd om met veel durf voor een groep te staan. De opzet van dit alles is om je eigen grenzen te verleggen, jezelf bloot durven te geven aan een groep en in te spelen op de anderen. Plezier en lachen gegarandeerd met deze leuke expressieve oefeningen onder leiding van onze acteurs/actrices!  Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Te voorzien door klant: minimum 2 tafels, stoelen, toegang tot elektriciteit
Pakket Prijs (Incl. 0% btw)
10 kids (duur 1 uur) € 50
20 kids (duur 2 uur) € 100
30 kids (duur 2 uur) € 120
40 kids (duur 2 uur) € 150
50 kids (duur 2 uur) € 200
Voor andere aantallen, vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan!