Vorming & Educatie

VORMING

Vrije Expressie

X-pressieDeze vormingssessie bestaat niet enkel als workshop voor kinderen maar kan even goed als sessie aan tieners/jongeren/volwassenen gegeven worden, bij voorkeur in kleinere groepen. De opzet van dit alles is om je eigen grenzen te verleggen, jezelf bloot durven te geven aan een groep en in te spelen op de anderen. Deze sessie werkt teamversterkend en verzekerd bovendien het trainen van de lachspieren. De precieze invulling is altijd in samenspraak met de organisator.
Duur: 1 uur / 2 uur (afh. van het aantal deelnemers)
Prijs: afhankelijk van het aantal deelnemers

 

Teamwork op maat

cropped-IMG_288951-gewassen.jpgHoe gaan we met ons team aan de slag? Hoe geven we onze activiteiten vorm? In de knoop met vergadertechnieken? In samenspraak met de organisator werken we een vorming uit op basis van de behoeften van jouw animatorenploeg, vereniging, …
Duur: in overleg
Prijs: in overleg

 

Podiumtalenten

cropped-IMG_288951-gewassen.jpgKlim je graag op een podium maar heb je het idee dat je een gebrek aan talent hebt? In deze workshop laten we zien dat iedereen talent heeft. Onder begeleiding van onze gespecialiseerde monitoren kun je kiezen uit een sessie zang, drama of dans & beweging.
Duur: in overleg
Prijs:  afhankelijk van het aantal deelnemers

 

EDUCATIEVE PAKKETTEN

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een educatieve voorstelling? Is uw school op zoek naar een educatief pakket rond verkeersveiligheid, milieu…? Animado! werkt op maat gemaakte pakketten uit volgens uw leerplandoelstellingen en wensen. Een schoolvoorstelling, gevolgd door of volgend op een lessenpakket rond hetzelfde thema? Het is allemaal mogelijk! Neem contact met ons op en wij maken voor u een vrijblijvende offerte op.