Zonder onze lieve, getalenteerde, geweldige vrijwilligers zouden we nergens staan, bedankt! Elke vrijwilliger draagt zijn/ haar steentje bij en verdient een bijzonder plekje op onze website. We stellen je ze graag even voor.

Kevin – eindverantwoordelijke
De kriebels om met kinderen te werken, en dan vooral met kleuters, heeft Kevin zeker te pakken. Omdat hij nu ook een opleiding tot kleuterleerkracht volgt, weet hij als geen ander hoe je met kinderen werkt. Kevin is dan ook een gedreven individuutje. Je ziet hem bij bijna elk initiatief van Sjoeboe.

 

Maegan (links) – eindverantwoordelijke
Maegan is net als Kevin een gedreven persoontje. Ze volgt ook een opleiding tot kleuterleerkracht. Ook zij weet als geen ander hoe je met kleuters en kinderen werkt. Mooi meegenomen, toch?

 

 

Jalina – educatief begeleider
Jalina is één van de belangrijkste schakels achter onze Sjoeboe-werking. Ze zet zich als geen ander in om kinderen een fantastische kampweek te bezorgen. Jalina’s passie is dans, wat ze dan ook graag aan kinderen doorgeeft. Een fantastische meerwaarde voor ons team.

 

Myrthe – educatief begeleider
Myrthe is net als Jalina één van de belangrijkste schakels binnen Sjoeboe. Ze zet zich steeds in om alle kinderen een geweldige week te bezorgen. Je vindt Myrthe vooral op onze kampen. Haar specialiteit is dan ook veel lachen. Dit werkt aanstekelijk, waardoor ze alle kinderen meekrijgt. Een fantastische meerwaarde voor ons team.

 

Amber – educatief begeleider
Amber is, net als Myrthe en Jalina, een schakel binnen ons team. Ze is heel empathisch en kan kinderen steeds enthousiast meetrekken. Het is geweldig om te zien hoe gelukkig kinderen worden bij haar. Een fantastische meerwaarde voor ons team.

 

 

 

Yvonne – keukenverantwoordelijke
Ook Yvonne is een belangrijke schakel binnen ons kookteam. Zonder Yvonne krijgen ze geen heerlijke soep tussen de middag, hebben we geen vers fruit en krijgen de begeleiders geen eten. Je kunt al raden hoe belangrijk Yvonne voor ons is. Ook buiten de werking draagt ze haar steentje bij. Een fantastische meerwaarde voor ons team.

 

Manuela (rechts) – keukenverantwoordelijke
Manuela is net als Yvonne een belangrijke schakel in ons kookteam. Samen met Yvonne vormt ze dan ook een perfect kookduo. Naast koken houdt Manuela ook onze zalen en keuken proper. Een fantastische meerwaarde voor ons team.