Shows

 

  • De Grote Clown Okido Show

Clown OkidoDe Grote Clown Okido Show brengt ons Clown Okido, de dirigent van het Grote Clownsorkest, samen met zijn vrienden. Ze beleven knotsgekke avonturen tijdens deze show. Te gekke liedjes, doldwaze sketches en vooral een grote portie fun in een schitterend decor staan garant voor een geslaagde voorstelling.  Deze voorstelling kan worden aangepast aan uw thema (carnaval, Pasen, verkeer, milieu, op safari,…)

DUUR: 2 x 35 MIN

KOSTPRIJS:

DE GROTE CLOWN OKIDO SHOW (INCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 350

+ AANSLUITENDE KINDERDISCO MET 2 DANSENDE ANIMATOREN (PER UUR) – € 30

 

 

  • Jacht Geopend! (Poppentheater)

Jacht Geopend!

Kenzie heeft zijn goede vriend ‘De Grote Boze Wolf’ meegebracht om samen enkele leuke sprookjes na te spelen. Dit lijkt een leuke toneelvoorstelling te worden, tot de vrienden uit het bos plots niet meer willen meedoen omdat ze een schatkaart hebben gevonden. De vrienden zijn vastbesloten de schat te vinden en Kenzie & Wolf lijken alleen de sprookjes te moeten opvoeren. Komt dit allemaal wel goed?

DUUR: 1 X 60 MIN

KOSTPRIJS:

POPPENTHEATER (INCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 375

 

 

  • Crazy Vibes Discoshow

Crazy VibesVanaf april 2013 trekt Animado! door Vlaanderen met de Crazy Vibes Discoshow!  In dit 1 uur durende spektakel zorgen onze Dj en zijn danseressen voor een heus festijn waar dansen en ‘zot doen’ centraal staat. Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding van onze mascotte BORIS. Deze voorstelling is het nieuwste pareltje van Animado! en het is een voorstelling geworden waarbij het dak er helemaal af gaat!

DUUR: 1 X 70 MIN

KOSTPRIJS:

CRAZY VIBES DISCOSHOW (EXCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 250

CRAZY VIBES DISCOSHOW (INCL. DECOR & EXCL. GELUIDSINSTALLATIE*) – € 300

CRAZY VIBES DISCOSHOW (INCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 425

 

 

  • Zwarte Piet & De Geheime Code

Sinterklaas & Boekenpiet

De Sint is weer in het land samen met Boekenpiet, Feestpiet & Danspiet. Ze zijn helemaal klaar voor pakjesavond, het enige wat nog moet gebeuren is kijken in het grote boek wie zoet geweest is. Boekenpiet mag van Sinterklaas het boek openmaken maar dat lijkt niet zo goed te lukken. Rond het boek zit namelijk een slot, zodat niemand in het boek kan spieken. Boekenpiet is echter wel de code van het slot is Spanje vergeten. Dankzij een Sinterssante machine kunnen de Pieten de cijfercode bemachtigen maar dat lukt hen niet alleen. Slagen ze erin om pakjesavond te redden…?

DUUR: 1 X 70 MIN

KOSTPRIJS:

ZWARTE PIET & DE GEHEIME CODE (INCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 350

 

  • De Komst Van Sinterklaas

De Komst van Sinterklaas

Boekenpiet heeft per ongeluk de mijter, handschoenen, ring, het boek en de staf van Sinterklaas ingepakt. Zonder deze voorwerpen kan de Sint zijn intrede natuurlijk niet maken! Hij doet zijn best om de pakjes open te maken maar die zijn door Sinterklaas goed beveiligd. Een pakje gaat normaal enkel open als je het van de Sint zelf hebt gekregen. Boekenpiet durft dit echter niet aan Sinterklaas te vertellen en hij gaat op zoek naar een oplossing. Hopelijk kan hij alle spullen van de sint bemachtigen zodat Sinterklaas alsnog zijn intrede kan maken…

DUUR: 1 X 70 MIN

KOSTPRIJS:

DE KOMST VAN SINTERKLAAS (INCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 350

 

  • De Clown Okido Kerstshow

Okido KerstshowDeze kerstshow voert ons mee naar de lieve vrede voor groot en klein. Clown Okido, de dirigent van het Grote Clownsorkest, is samen met zijn vrienden volop bezig aan de voorbereidingen op het kerstfeest. Een warm kerstverhaal in een schitterend kerstdecor staan garant voor een vrolijk kerstfeest.

DUUR: 1 X 70 MIN of 2 x 35 MIN

KOSTPRIJS:

DE CLOWN OKIDO KERSTSHOW (INCL. DECOR & GELUIDSINSTALLATIE*) – € 350

+ AANSLUITENDE KINDERDISCO MET 2 DANSENDE ANIMATOREN (PER UUR) – € 30

 

 

*De inbegrepen geluidsinstallatie is een installatie tot 100 personen.