Over Ons

Hey! Hallo!

Alles kids? Animado! vzw vierde begin deze zomer intussen al zijn 12de verjaardag. Elk jaar opnieuw verzorgen wij animatie op allerlei evenementen en ook de komende jaren zullen we steeds uw trouwe partner blijven. Op onze site willen wij u een overzicht geven van onze meest gevraagde en nieuwste animatie. Uiteraard zal er nog veel in het landschap verschuiven en misschien wenst u wel iets helemaal anders dan de aangeboden activiteiten! Daarom zullen wij, zoals steeds, graag met u meedenken en we werken nog altijd met heel veel passie en plezier een aangepast programma voor u uit.

Ondanks ons jeugdig team, mogen we al spreken van 12 jaar ervaring. En daar zijn we zelf bijzonder trots op! De kracht van onze entertainend team blijft ons jeugdig enthousiasme, onze niet-commerciële insteek en dit gecombineerd met een flinke portie fun! Met vallen en vooral heel veel opstaan is Animado! sinds zijn ontstaan in 2008 gegroeid tot een veelgevraagde partner voor tal van activiteiten. Elke dag nog werken wij aan vernieuwende frisse ideeën, splinternieuwe voorstellingen en kei-vet-coole workshops. Daarnaast vergeet Animado! ook de mama’s & papa’s niet want wij zijn steeds bereid om uw kinderevenement te ondersteunen of zelfs voor u te organiseren. Dankzij de samenwerking met verschillende partners bieden we in elke uithoek van Vlaanderen ontspanning en entertainment.

Kortom, Animado! is en blijft de perfecte cocktail voor een fantastische belevenis want uw droom is meer dan ooit tevoren ons doel!