Ons Team

ONS TEAM

KENZIE

Kenzie is geboren op 8 december 1993 in Oostende en woont sindsdien in Bredene. Al van jongs af aan is hij zot van het podium en is (kinder)theater en jeugdwerk een ware passie. Met Animado! wil hij kinderentertainment brengen voor alle mogelijke niveau’s, op maat gemaakt voor uw project/evenement. Dit alles aangevuld met een fantastisch team en een grote portie fun is zijn drijfveer om aan Vlaanderen te laten zien wat ‘de jeugd van tegenwoordig’ waard is.

 

 

 

 

KEVIN
Theater, dans, workshops & social media
STEVEN
Techniek, Workshops
KATE
Dans, Workshops
SANDRA
Workshops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Animado zou Animado niet zijn, zonder de onvoorwaardelijke steun van onze animatoren. Deze fantastische groep zorgt ervoor dat alle taken tijdens de evenementen goed worden uitgevoerd. Is animator zijn iets voor jou? Wil je graag op een podium staan, kinderen begeleiden tijdens een workshop of technische/logistieke ondersteuning bieden? Of zie je het allemaal wel zitten? Neem dan nu contact met ons op, laat ons weten wie je bent en waar je goed in bent en misschien versterk jij binnenkort ons team wel!

 

ACHTER DE SCHERMEN

MYRIAM

Myriam is zonder enige twijfel één van de belangrijkste schakels achter het succes van Animado! Alle decordoeken en kostuums passeren langs haar naald en draad, waarvoor onze dank!

 

 

 

 

JANA

Jana staat sinds 2020 in voor de grafische ontwerpen van Animado. Binnenkort pakken wij uit met een nieuwe huisstijl en daar legt Jana momenteel de hand aan. Wij kijken er alvast naar uit!