Voorstellingen

Al onze voorstellingen zijn inclusief PA en microfoonset. Indien u zelf de luidsprekers voorziet (= dubbele XLR-aansluiting ligt klaar voor ons) krijgt u een korting op de voorstelling (tenzij anders afgesproken). Voor alle voorstellingen moet voldaan worden aan de technische voorwaarden.

Radio Animado!Nieuw

Radio AnimadoOp zolder staat een oude geluidsinstallatie van grootvader en deze brengen wij mee naar het theater. De kinderen kunnen de liedjes die erin opgeslagen zitten zelf als echte radiovedetten aankondigen en meezingen. Van echte K3-klassiekers tot de meest recente hits, kinderen zingen en dansen een uur lang mee met deze interactieve kids-karaoke show.
Speelduur: 1 x 60 min. / 2 x 30 min.
Prijs: € 250 (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.

 

Crazy Vibes – Discoshow

Crazy Vibes LogoAl sinds april 2013 trekt Animado! door Vlaanderen met Crazy Vibes! In deze 70/90 minuten durende discoshow zorgen onze Dj en zijn dansteam voor een heus spektakel waar dansen en ‘zot doen’ centraal staat. Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding van onze mascotte BORIS. Deze voorstelling is er één geworden waarbij het dak er helemaal af gaat op de grootste klassiekers en de meeste recente nummers!
Optie 1
Speelduur: 1 x 70 min.
Prijs: € 350  (incl. 0% BTW)
Inclusief geluidsinstallatie tot 100 personen.
Optie 2
Speelduur: 1 x 70 min.
Prijs: € 400  (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.
Optie 3
Speelduur: 2 x 45 min.
Prijs: € 450  (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.

 

Special Offer

VERJAARDAGSACTIE!
Leg in ons feestjaar 2018 een Crazy Vibes-voorstelling vast en krijg het showdecor gratis!
Optie 2:  € 400  (incl. 0% BTW)  € 350  (incl. 0% BTW)
Optie 3:  € 450  (incl. 0% BTW)  € 400  (incl. 0% BTW)

 

De Grote Clown Okido Show

Clown Okido ShowDe Grote Clown Okido Show brengt ons Clown Okido, de dirigent van het Grote Clownsorkest, samen met zijn vrienden. Ze beleven knotsgekke avonturen tijdens deze show. Te gekke liedjes, doldwaze sketches en vooral een grote portie fun in een schitterend decor staan garant voor een geslaagde voorstelling.  Deze voorstelling kan worden aangepast aan uw thema (carnaval, Pasen, verkeer, milieu, op safari,…)
Speelduur:  2 x 35 min.
Prijs:  € 350 (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.

Boris In Het Theater

Boris is het theaterBoris, de krokodil komt naar het theater met zijn eigen voorstelling. 50 minuten lang kun je genieten van zijn dolle fratsen. Hij danst, goochelt en neemt de allerkleinsten mee naar het dierenrijk. Ga je mee op avontuur ? (Doelgroep -8 jaar)
Speelduur:  1 x 50 min.
Prijs:  € 250 (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.

Interactief programma Wij tegen Zij’ Nieuw

Wij tegen ZijAnimado brengt voor u het interactief programma  ‘Wij tegen Zij’. Een wervelende spelshow live on stage waarbij 2 teams het tegen elkaar opnemen. Jongens tegen meisjes, de A-klas tegen de B-klas, de U12 tegen de U14? Het is allemaal mogelijk in deze interactieve voorstelling boordevol vragen, spelletjes, opdrachten en muziek. De presentatie is in handen van het Animado-team.
Speelduur: 2  x 30 min.
Prijs: € 250 (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor, benodigdheden & geluidsinstallatie tot 100 personen.

 

Sinterklaasvoorstelling

IMG_3182Sinterklaas wordt ontvangen volledig volgens uw wens. Een show met Boekenpiet, Clown Okido of zelfs Sinterklaas zelf in de hoofdrol? Niets is ons te gek. We vieren feest, lachen met de dolle fratsen van de pieten en zetten samen de tent op z’n kop in ons prachtig Sinterklaasdecor.
Speelduur:  2 x 35 min of 1 x 70 min.
Prijs:  € 375 (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.
De speelduur en concrete invulling van deze voorstelling wordt afgestemd op de maat van uw evenement. Voor een correcte prijsinschatting, vraag naar een vrijblijvende offerte.

 

Animado Kerstshow

P1010083Deze kerstshow voert ons mee naar de lieve vrede voor groot en klein. Het Animado team is samen volop bezig aan de voorbereidingen op het kerstfeest tot ze plots bezoek krijgen van een wel heel bijzondere persoon. Een warm kerstverhaal in een schitterend kerstdecor staan garant voor een vrolijk kerstfeest.
Speelduur:  2 x 35 min of 1 x 70 min.
Prijs:  € 375 (incl. 0% BTW)
Inclusief showdecor & geluidsinstallatie tot 100 personen.
De speelduur en concrete invulling van deze voorstelling kan worden afgestemd op de maat van uw evenement. Voor een correcte prijsinschatting, vraag naar een vrijblijvende offerte.

 

 

 

De voorstelling die u zocht niet gevonden in deze lijst?

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte voorstelling, wij bezorgen u een vrijblijvende offerte!